Muat turun permainan 7 sin apk

Main game memang sangat menyeronokkan dan boleh dijadikan sebagai sarana hiburan penghilang stress. Saat ini ada banyak sekali jenis atau judul permainan permainan yang boleh dipilih sesuai dengan keinginan pemain bermula dari permainan anak-anak hingga permainan khusus dewasa.

Muat turun permainan 7 sin apk

Bagai untuk orang tua yang sudah memberikan sesuatu permainan peranti untuk anak-anaknya khususnya anak-anak di bawah umur disarankan selalu menjalankan aktiviti bermain permainan tersebut. Kerana permainan-permainan yang sudah ada saat ini boleh dimuat turun secara percuma tanpa mengenal batas usia.

Dalam hal ini jangan sampai anak-anak dibawah umur memainkan permainan untuk orang dewasa kerana boleh menimbulkan hal-hal negatif. Dan pada kesempatan ini laman  mega888 slot  akan menyajikan permainan menarik iaitu game 7 sin apk khusus dewasa (18+).

Permainan 7 Dosa

7 sins ( 7 dosa) adalah permainan permainan yang boleh dimainkan pada peranti komputer dan telefon pintar. Permainan ini masuk dalam kategori dewasa kerana dari sampulnya saja sudah mencerminkan permainan untuk anak usia 18 tahun ke atas.

Game 7 sins mengambil latar belakang kota fiktif bernama Apple dan pada waktu berjalannya permainan, pemain akan berusaha mengambil keputusan mengikut nafsu, iri hati, kerakusan, kemarahan, kebanggaan, sloth dan keserakahan.

Cara Muat turun Game 7 Sins APK

Permainan dewasa ini boleh anda muat turun melalui laman web di internet dengan menggunakan pelayar kesukaan. Cara muat turun yang boleh kami sajikan meliputi :

  1. Persiapkan akses internet stabil dan lancar.
  2. Buka pelayar pada peranti komputer atau telefon pintar anda dan cari permainan 7 Sins APK.
  3. Selepas itu pilih salah satu tapak muat turun kemudian buka.
  4. Cari link downloadnya kemudian tekan.
  5. Tunggu proses muat turun hingga selesai kemudian install game.

Kawal Game 7 Sins Pada PC/Komputer

Pemain boleh menggunakan papan kekunci dan tetikus sebagai alat kawalan untuk menjalankan watak pada permainan 7 Sins. Berikut adalah kawalan pada papan kekunci yang boleh anda gunakan iaitu :

–         A : untuk berjalan ke kiri

–         W : untuk berjalan ke arah yang sesuai dengan kamera

–         S : untuk berjalan ke bawah

–         D : untuk berjalan dengan tepat

Leave a Reply

Your email address will not be published.